Ако колата ви аварира някъде из столицата на България, то не се отчайвайте, защото има кой да ви подаде ръка. В подкрепа на водачите идват десетки фирми за пътна помощ в София, които могат да укажат съдействие за репатриране на превозното средство до посочен от вас адрес. Също така получавате и други услуги, от сорта на доставка на гориво и смяна на гума.

Какви услуги предлагат компаниите?

Някои компании за пътна помощ предоставят и леки козметични ремонти на авариралото превозно средство. Така например можете да получите подаване на ток, проверка на горивна помпа и т.н. Ако проблемът може да бъде разрешен на място, то няма смисъл от трансфер на МПС до специализиран автосервиз. В случай, че нещата са по-сложни се взимат крути мерки.

Добрите фирми за пътна помощ ще предложат на водачите вариант да извозят повредения автомобил до най-близкия сервиз, за да се оправят нещата. Естествено, от клиента зависи, дали иска да закара возилото за ремонт или ще предпочете да го паркира в гаража си. По-важното е, че получавате различни опции, с чиято помощ ще възстановите автомобила.

Пътната помощ предлага репатрак на леки и товарни коли. От нея могат да се възползват джипове, бусове, малки камиони, селскостопанска и/или строителна техника. За целта се използват оборудвани превозни средства със съответните платформи и технологии. Вие получавате гаранция за безопасно преместване на МПС и цена, която ще ви зарадва.

Но не си мислете, че компаниите указващи помощ на пътя се намесват само, когато налице са проблемни ситуации. Те могат да ви помогнат с превоз на лека кола нов внос до КАТ, където да я регистрирате. От тази услуга се възползват все повече клиенти, тъй като е гъвкава и удобна. Превозът до КАТ – София става бързо и без инциденти, така че го използвайте при нужда.

В обобщение

Общо взето има много моменти, в които да потърсите пътна помощ в София. Искрено се надяваме да не ви се налага да ползвате този тип услуги, заради катастрофа или тежка авария, но ако тези неприятности ви се случват, веднага сигнализирате специализираните екипи. Последните ще направят всичко по силите, за да се почувствате поне малко по-добре.