Не един или два са инцидентите с моторни превозни средства в големия град, така че е напълно нормално да имаме нужда от пътна помощ в София, която да ни укаже съдействие при наличието на катастрофирали и/или аварирали леки коли, джипове, микробуси, както и строителна и селскостопанска техника. В столицата действат на 50 фирми за помощ на пътя.

До какви услуги и оферти имаме достъп?

Разбира се, пътната помощ включва и много други услуги. Така например авариралите водачи могат да получат опции, като доставка на гориво, смяна на гума или подаване на ток. Друга интересна възможност е превоза на автомобили нов внос до КАТ с цел регистрация. Това са все полезни неща за хората на пътя и всеки един от нас трябва да има телефон на пътна помощ.

Предлагаме ви да разгледате предложенията на Пътна помощ ЕООД, които включват репатрак на превозни средства, базови ремонти на пътя, транспортиране на автомобили до сервизи и пътна полиция и т.н. Това е една от най-младите и перспективни фирми в бранша, така че можете да й гласувате доверие. За вас се предлагат достъпни цени и гаранция за качество.

Столицата на България расте с всеки изминал ден. Автомобилите стават все повече и повече. За съжаление ставаме свидетели на множество пътнотранспортни произшествия, а това не е никак хубаво. Единственият начин да сведем неприятните изживявания до минимум, е като използваме пътна помощ в София. Тя ще ви вдъхне малко кураж, независимо от инцидента.

И, докато преди години аварийните коли бяха много малко, сега съществуват фирми предлагащи съдействие, където и да се намирате. За вашите нужди работят десетки, та даже стотици товарни автомобили със специални платформи пригодени за репатриране на МПС.

Заключителни думи от автора

В обобщение можем да кажем, че пътната помощ е неизменна част от ежедневието на гражданите. Тя е нещото, което ни успокоява на пътя, тъй като знаем, че има кой да ни помогне при авария или инцидент. А сега ни остава да ви пожелаем лек и безавариен път в столицата и да ви напомним, че има кой да ви помогне при критичните ситуации.