Свържете се с нас: 087 615 4488

Кога се нуждаем от пътна помощ в София?

пн, 11 юни 2018 21:18, 292 преглеждания

Ако колата ви аварира някъде из столицата на България, то не се отчайвайте, защото има кой да ви подаде ръка. В подкрепа на водачите идват десетки фирми за пътна помощ в София, които могат да укажат съдействие за репатриране на превозното средство до посочен от вас адрес. Също така получавате и други услуги, от сорта на доставка на гориво и смяна на гума.

51
Виж целия текст

Защо се нуждаем от пътна помощ в София?

пн, 11 юни 2018 21:09, 234 преглеждания

Не един или два са инцидентите с моторни превозни средства в големия град, така че е напълно нормално да имаме нужда от пътна помощ в София, която да ни укаже съдействие при наличието на катастрофирали и/или аварирали леки коли, джипове, микробуси, както и строителна и селскостопанска техника. В столицата действат на 50 фирми за помощ на пътя.

51
Виж целия текст

Защо имам нужда от пътна помощ в София?

пн, 11 юни 2018 21:02, 297 преглеждания

Не един или двама са се възползвали от пътна помощ в София, тъй като натоварения трафик в столицата води до ежедневни пътнотранспортни произшествия. За съжаление катастрофите, са често срещани по софийските пътища, което налага намесата на специализирана фирма, която да укаже съответното съдействие по репатриране на автомобила, сервизна помощ и други.

51
Виж целия текст

Защо да позвъним на пътна помощ в София?

пн, 11 юни 2018 20:57, 294 преглеждания

Има десетки причини да позвъним на пътна помощ в София, но както се казва, дано да не ни се налага. В столицата оперират множество фирми, които са готови да укажат съдействие на катастрофирали или аварирали леки и товарни коли, джипове, микробуси и прочие превозни средства. Ето защо винаги трябва да имаме номер на фирма за пътна помощ в телефоните си.

51
Виж целия текст