Ако се нуждаете от спешна пътна помощ, то Вие се намирате на правилното място. Пътна помощ ЕООД предлага пълен набор от услуги, с чиято помощ ще преодолеете тревогите съпътстващи проблемните ситуации с вашето МПС. Ние сме готови да ви помогне, без значение от мястото на повредата в София – град и София - окръг. Основната ни цел е да поемем автомобила, камиона, буса или джипа ви, за да го закараме до посочен от Вас адрес.

Разбира се, осъзнаваме и потребността от пътна помощ за трансфериране на превозни средства от сервизи до КАТ или други държавни институции. За целта работим със съвременни товарни коли, които гарантират пълна изправност и своевременно транспортиране на вашите автомобили от точка А до точка Б. А ето и подробен списък с услугите, които предлагаме за вас:

  • Превоз на аварирали и катастрофирали моторни превозни средства;
  • Превоз на МПС до КАТ – София;
  • Репатриране на моторни превозни средства;
  • Доставка на гориво до определена локация;
  • Подаване на ток на МПС;
  • Смяна на гуми;
  • Леки ремонтни дейности за автомобилите;

В сайта ни ще откриете детайлна информация към всяка една наша услуга. Ако не намерите услугата, от която имате нужда, то можете да отправите вашите въпроси на имейл адреса ни или да позвъните на телефонните номера, които ще намерите на страницата за контакти. Имайте предвид, че ние ще ви съдействаме веднага, за да откликнем на очакванията ви.

Пътна помощ за град София

Нашата фирма предлага пътна помощ в София, тъй като големият град предразполага към най-много пътни инциденти, произшествия и аварии с моторните превозни средства. Добрата новина е, че сме създали стриктна организация, с чиято помощ стигаме до всеки един адрес по най-бързия възможен начин. И, да запознати сме с натоварения трафик, но той няма да ни попречи да стигнем до Вас и да извършим услугата, за която сте алармирали по телефона.

Пътна помощ ЕООД дава гаранции за качественото изпълнение на работата, така че имате повод да се свържете с нас. Поемаме ангажимента да отговорим на всяко обаждане и да го обработим за кратко време. За целта сме назначили достатъчно персонал, който работи неуморно и приема сигнали от всяка точка на столицата. Ето защо може да разчитате на нас.