Ние от Пътна помощ ЕООД предлагаме репатриране на превозни средства в София. Услугата репатрак вмества трансфер на катастрофирали и аварирали превозни средства до посочено от клиента място. Ако не успеем да Ви помогнем на място, то ние ще закараме леката кола, джипа, буса или строителната техника до адреса, който пожелаете. В същото време можем да Ви посочим най-близкия сервиз, където да се извърши компетентен ремонт на вашето МПС.

В наши дни повечето фирми за пътна помощ в София предлагат само репатрак и не се занимават с оглед на превозното средство и конкретния проблем. Ние подхождаме по-различно към проблема, като сме готови да помогнем за смяна на гуми или да подадем ток при необходимост. Ако тези методи не сработят, следва своевременно репатриране на колата.

Репатрак е подходяща услуга и за автомобили, при които са налични повреди в ходовата част и двигателя. Обикновено последните са паркирани пред жилищни блокове и кооперации, като собствениците нямат възможност да ги закарат до сервиза. В този момент се намесваме ние от Пътна помощ ЕООД, за да разрешим проблема по възможно най-добрия за клиентите начин.

Защо да поръчаме репатрак на автомобили в София?

Репатрак в София е една от най-често търсените услуги. Автомобилите, камионите, бусовете, джиповете и строителната техника дават чести повреди, което поражда необходимост от трансферирането им до близки сервизи в столицата. Нашата фирма няма да се забави, за да се чувствате спокойни за динамичното преместване на различните видове транспортни средства.

В случай, че изчерпаме възможностите за бърза сервизна помощ на пътя, то репатриране на МПС е най-подходящата опция за потърпевшите. Естествено, клиентът е този, който избира дестинацията, до която да закараме колата, но сме готови да дадем и конкретни напътствия за избор на сервиз в близост до адреса на аварията и/или произшествието. Главната ни идея, е да получите пълен пакет от услуги, с чиято пътна помощ да забравите за случилия се инцидент.

Репатриране на леки и товарни коли – какво получаваме?

Пътна помощ ЕООД гарантира качеството на услугата репатрак в София. Клиентите получават интелигентно обслужване от предварително обучен персонал. Разполагаме с отлична техника, която ни позволява да направим трансфер на превозни средства до коя и да е точка на столицата. Всичко това ще извършим за Вас на достъпна цена, както ще се убедите и сами.

Вие получавате навременно обслужване от професионалисти, които ще спомогнат за вашето спокойствие. Нахалното и грубо поведение са вече минало, тъй като ние работим с млади и добре подготвени кадри, които няма да си позволят да нарушат добрия тон в тези тежки за вас моменти. Уверете се във всичко, което пише на страниците ни, като ни възложите работа.