За тези, които са закупили нов или втора ръка автомобил и търсят превоз до КАТ в София за първоначална регистрация, то ние сме насреща, за да им помогнем. Нашите репатриращи автомобили ще трансферират превозното средство по най-сигурни и бърз начин. По този начин ще можете да извършите дългоочакваната регистрация и да се радвате на придобивката си.

Защо да изберете нашата фирма?

За да не губите време в търсене на подходящите варианти за превоз на МПС до КАТ в София, можете да се доверите на нашите бързи и гъвкави услуги. Няма значение, дали става въпрос за регистрация или пререгистрация на кола, защото нашата пътна помощ ще ви бъде верен партньор по всяко време. До този момент имаме много доволни клиенти от тази наша услуга и заради това апелираме към Вас да ни използвате, когато настъпи този важен момент.

Екипът ни ще пристигне на вашия адрес за по-малко от 30 минути, за да обслужи нуждите ви. Ние подхождаме с необходимото внимание към новото превозно средства и гарантираме, че ще съхраним уникалния му вид по време на превоза. Разбира се, даваме и гаранция за качество, така че ако имате дори най-малкия проблем, то фирмата ни ще покрие щетите. За щастие за времето, през което работим не са постъпвали рекламации от нашите клиенти.

Персоналът на Пътна помощ ЕООД има нужната квалификация да предложи всякакви видове превози на аварирали, катастрофирали или нерегистрирани автомобили. За всички тези оферти можете да четете тук в сайта ни, както и да видите цените за отделните предложения.

Какво включва превоза на превозно средство до КАТ?

Превозвайки вашия автомобил до КАТ в гр. София ние взимаме всички предпазни мерки, за да го опазим здрав и красив. Разполагаме с обучени водачи, които ще изберат най-краткия маршрут, за да трансферират колата ви. Редом с това предоставяме възможност на собственика да пристигне до местонахождението с нашия товарен автомобил. А ето и пълна информация относно съдържанието на тази толкова важна за водачите услуга:

  • Товарене на автомобила чрез специална падаща платформа;
  • Осигуряване на пълен пакет мерки за безопасност;
  • Разтоварване на автомобили при пристигането му в КАТ;
  • Оглед на возилото, с цел да се установи липсата на повреди;
  • Изчакване на процедурата по регистрация при необходимост;

Всичко това ще бъде предложено на клиентите, тъй че имате достатъчно основателни причини да се възползвате от гъвкавите ни услуги за пътна помощ в София – град и София – област.