Пътна помощ ЕООД предлага превоз на катастрофирали и повредени МПС на територията на София. Ние поемаме задължението да трансферираме автомобили, джипове, бусове и други превозни средства претърпели пътен инцидент. Разполагаме с камиони, които притежават падащи платформи и се управляват от опитен персонал. Предлагаме да закараме вашата кола до близък сервиз или до място, което ни посочите. Всичко това вършим бързо и безопасно.

Нееднократно сме ставали свидетели на леки или товарни коли в окаяно състояние. Благодарение на опитните ни водачи успяваме да натоварим МПС-то и да го закараме в автосервиза, до дома на собственика или директно в борсата за старо желязо. Притежаваме пълен набор от инструменти и технически пособия, за да се справим с тези важни задачи.

В други ситуации транспортираме повредените моторни превозни средства от мястото на инцидента до избран от вас адрес. Можем да предложим и близки сервизи, където да се извършат необходимите ремонти. В последно време забелязваме, че много собственици на аварирали автомобили, държат последните пред блока си, заради невъзможност да ги превозят до автосервизите. Не се притеснявайте, тъй като ние сме насреща, за да помогнем.

Най-важното, към което се стреми екипа на Пътна помощ ЕООД, е да ви укаже съдействие в най-тежките моменти свързани с автомобилите. Знаем колко нерви и напрежение костват катастрофите и авариите на шофьорите, така че сме подготвени да реагираме на сигналите им незабавно. Обслужваме цяла София и разполагаме с достатъчно помощни коли за действие.

Ако имате нужда от пътна помощ, то просто се обадете и споменете причината поради, която ни се търсите. Реакцията ни ще бъде мигновена и ще потеглим към посочения от вас адрес. Намираме местонахождението Ви лесно, тъй като разполагаме с GPS устройства, които ни помагат да открием локациите. Това е още една причина да ни потърсите и да заложите на нас.

Скъп ли е превоза на катастрофирали и повредени МПС?

Не, не бихме казали, че цените ни са високи. Ако се огледате в конкурентните фирми ще забележите, че сумите за репатрак и превоз на аварирали и катастрофирали превозни средства, са доста по-големи от тези, на които ще попаднете в нашия уебсайт. Не пишем това, за да си правим реклама, а защото това са фактите и реалностите. За да се уверите в думите ни просто прегледайте тарифите за различните услуги. Пожелаваме ви лек и безавариен път!