Често срещано явление при фирмите за пътна помощ, е да не предлагат други услуги, освен репатрак на превозното средство. И, дори проблемът да е минимален и свързан с едно просто подаване на ток, то такова няма да Ви бъде предложено. Ето защо ние правим изключение от Пътна помощ ЕООД сме готови да извършим някои сервизни услуги, сред които и подаването на ток към мотора. По този начин няма да се налага да плащате за репатриране на колата ви.

Разбира се, услугата подаване на ток, също се тарифира индивидуално. В меню „цени” ще откриете пълна информация за предложението. Главната идея е да подкарате превозното средство, без да се притеснявате, че няма да стигнете до мястото, за което сте се запътили. Освен това ще спестите повече време от товаренето и разтоварването на автомобила ви.

Кога да се възползвате от подаване на ток?

  • Ако никой колега на пътя не спира при включени аварийни светлини;
  • Ако нямате кабели за подаване на ток;
  • Ако искате да подкарате отново колата си през зимния сезон;
  • Ако смятате, че проблемът може да се разреши с подаване на ток;

То просто се свържете с Пътна помощ ЕООД и нашият екип ще дойде при вас за възможно най-кратко време. Нашите специалисти ще преценят, дали повредата може да бъде поправен с подаване на ток, смяна на дадена част или друго нещо. Ако проблемът е решим, ще получите нашето съдействие незабавно. Основната идея е да останете доволни от указаната помощ.

Други сервизни услуги

Освен подаване на ток към МПС, можем да предложим и някои други сервизни услуги. Така например имаме готовност да сменим спукана гума или да доставим гориво, за да продължите пътя си. Ние знаем, че невинаги проблемът с автомобила, налага превоз до сервиз и сме предвидили допълнително съдействие, чрез което ще подкарате превозното средство.

За всички наши услуги ще намерите сведения тук в сайта, но ако не попаднете на търсената от Вас пътна помощ, то може да се свържете с нас по телефона, за да получите индивидуална консултация. Поемаме ангажимента да отговорим на всичките Ви питания бързо и точно.