Научете повече за нас

Добре оборудвана фирма за пътна помощ в София и района

Защо да изберете пътна помощ

от Пътна помощ ЕООД?

За разлика от много други фирми предлагащи пътна помощ в София, ние не товарим клиентите с огромни цени и скрити такси. За нас е важно да останете доволни от представянето ни, така че не допускаме компромиси с качеството на работата. Екипът ни предоставя всички видове услуги свързани с помощ на пътя и се стремим да достигнем големите европейски компании.

Всеки водач, който работи към фирмата ни, е преминал през специално обучение, което включва указване на помощ, извършване на леки ремонти, смяна на гуми, подаване на ток и така нататък. По този начин проблемът с авариралия автомобил на пътя може да бъде разрешен и без да трансферираме колата до сервиз. Това е от особено голяма важност.

Всичките ни действия са свързани с предлагането на професионална пътна помощ и добро отношение към закъсалите на пътя шофьори. При нас няма да видите ”кисели” работници и нелюбезно отношение, тъй като държим на перфектния контакт между фирмата и клиентите.

С какво е специална

нашата пътна помощ?

Влизаме във вашето положение и знаем как да ви помогнем. От както сме стартирали своята дейност, не сме имали рекламации, и се надяваме тази тенденция да се запази и в бъдеще време. Ако все пак имате някакви оплаквания, можете да ги съобщите на предложените в сайта телефони или да посетите физически наш офис, където ще ви обърнем внимание.

Редом до услугите по превоз на катастрофирали или аварирали превозни средства, добавяме още доставка на гориво, сервизна помощ, репатрак и други. За всички тях ще можете да прочетете тук в официалния сайт на Пътна помощ ЕООД. По-важно е, че няма да пестим сили, за да ви помогнем на пътя и да доведем нещата до щастлив край за Вас и придружителите ви.

Това е кратката справка за нашата фирма, която набира инерция и има претенции да предложи най-доброто обслужване в столицата и близките до нея райони. Ако искате да се уверите във висококачествените ни услуги, то просто се свържете с нас, използвайки контактите в уебсайта.

10

Години опит

4

Автомобила

10+

Ангажимента дневно

12500

Обслужени клиента

4.5/5 - (131 votes)