Ако се сблъскате с проблема недостиг на гориво за района на София, то веднага потърсете Пътна помощ ЕООД, за да ви укажем съдействие. Ние предлагаме доставка на гориво за леки коли, джипове, микробуси, строителна техника и други. От клиента се изисква да се обади на нашите телефони, да посочи местонахождението си, и от какъв вид гориво има нужда.

Не са редки случите, в които строителната и селскостопанска техника свършва горивото. В този момент се намесваме ние, като доставяме бензин или дизел на посоченото от Вас място. Не бавим доставката повече от 30 минути, така че можете да се чувствате напълно спокойни. Разбира се, предлагаме и всякакви други услуги свързани с пътна помощ в столицата ни.

Тук трябва да отбележим, че проблемът Ви може да бъде свързан не само с недостиг на гориво, но и с повреда в горивната помпа или замърсяване на филтрите. Ето защо, когато се свържете с нас, е препоръчително да опишете целия проблем, така както го усещате. От споделената информация ще си направим нужните изводи, за да ви предложим помощ.

За колко време реагирате, след като сме заявили доставка на гориво?

Вече споделихме, че се стараем да не бавим поръчките повече от половин час. Понякога огромния трафик може да ни отнеме и малко повече време, но със сигурност ще дойдем при вас, без да Ви бавим излишно. Що се касае до самата процедура по наливане на горивото и проверка на системите по автомобила, то услугата може да продължи най-много до 1 час и 30 минути. Спазваме уговорката си стриктно, защото ценим времето и работата на клиентите ни.

Без значение, дали карате на бензин, дизел или газ, ние ще направим всичко възможно да заредим резервоара ви и да потеглите по пътя си. И, с това нашите услуги не свършват дотук. Напомняме за опциите репатрак и трансфер на аварирали и катастрофирали превозни средства до близките сервизи, където ще Ви помогнат да излезете от така създалата се патова ситуация.

Защо да се обадите на Пътна помощ ЕООД?

За разлика от други, нашата фирма не бави доставката на гориво в София. В същото време Ви помагаме да намерите изход от повреди и инциденти. Всичко това се предлага на наистина достъпни цени, с които ще се запознаете тук в официалния ни сайт. Не на последно място напомняме, че винаги можете да зададете вашите въпроси по телефона или имейл адреса ни.